Servicii şi hărţi personalizate

Hărţi de perete

V-ar plăcea să aveţi în birou o hartă de perete nouă, actualizată? Aţi dori, eventual, să faceţi cadou partenerilor de afaceri o hartă de perete? În acest caz alegerea cea mai potrivită ar fi noua hartă administrativă a României, respectiv harta administrativă a Bucureştiului.

Hărţile de perete se pot comanda în următoarele dimensiuni:

  • Harta administrativă a României: 135 cm x 95 cm
  • Harta administrativă a Bucureştiului: 135 cm x 135 cm

Hărţile de perete se pot comanda în următoarele execuţii:

  • foliate cu şipci de lemn
  • caşerate pe plăci PVC spumos, înrămate, pe care se pot aplica marcaje

Dacă doriţi să comandaţi din produsele menţionate, sau doriţi o ofertă specială, ori dacă nu sunteţi convins ce anume, în materie de hărţi, ar fi cel mai adecvat produs pentru care partenerii dvs. s-ar bucura cel mai mult, adresaţi-vă cu încredere firmei noastre – o vom ghici împreună!

Materiale digitale

Dacă aveţi nevoie de orice tip de material digital, hărţi, adresaţi-vă nouă cu încredere!

În cazul în care doriţi să cumpăraţi material digital pentru site internet, prezentare, anunţ sau pentru orice altă utilizare, contactaţi-ne! Noi executăm materiale personalizate în termen scurt conform cerinţelor clientului!

Produse cu personalizare

Coperţile produselor noastre care se regăsesc şi în reţeaua comercială se pot edita cu identitatea vizuală a firmei dvs. Puteţi alege din totalitatea produselor care apar în portofoliul nostru sau puteţi comanda atlase cu conţinut la alegere.

Atlase personalizate

Comandaţi dintre atlasele spiralate personalizate, cu identitatea vizuală a firmei dvs. chiar şi de la 50 buc.

Hărţi personalizate

Comandaţi hărţi de o singură coală, tipărite pe ambele feţe. Aici puteţi marca sediile dvs., astfel, firma dvs. va fi accesibilă pentru toţi partenerii dvs.! Puteţi comanda hărţi cu dimensiuni de la A4 până la B0, cu copertă personalizată, chiar şi de la 50 buc.

Reclame

Există posibilitatea ca reclamele dvs. să apară pe calea tiparului în nenumăratele publicaţii ale noastre care intră în circuitul comerţului. De ce este avantajos pentru dumneavoastră?

  • Produsele noastre ajung în comerţ întotdeauna cu conţinut actualizat
  • Hărţile sunt folosite, răsfoite timp de 2-3 ani, nu-şi pierd actualitatea asigurând o prezenţă permanentă reclamei dvs.
  • Distribuţie largă, acoperire întinsă a reţelei de valorificare (benzinării, magazine de cărţi, librării, hipermarketuri)